• Vóór 16 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • 3,95 euro verzendkosten
  • Gratis retourneren
  • Advies? 003113 46 87 821
trustpilot

Avondjurken - Online avondjurken kopen

avondjurken


Een bijzondere avond, een feerieke omgeving, speciale mensen die hun best hebben gedaan om er fantastisch uit te zien: en daar ben jij in je bijzondere avondjurk. Het feest kan gaan beginnen! Je fantaseert er nu al over, maar eigenlijk ben je nu nog bezig met het vinden van de perfecte shop met al die draagbare en betaalbare avondjurken. Stop met zoeken: die geweldige avondjurken vind je bij Dresses Only!

avondjurken

Hoe kies jij je perfecte avondjurk?
Bekijk eerst de uitnodiging en de dresscode die erop staat. Jouw avondjurk moet je daar namelijk op afstemmen. Zo ben je wel het stralende middelpunt van de avond, maar zal jouw avondjurk niet te spannend of te saai zijn.
Tegenwoordig bevatten veel uitnodigingen voor een feest ook een dresscode of kledingvoorschrift. Deze vertellen wat er van je verwacht wordt op het gebied van kleding. Draag je op zo'n moment avondjurken? De belangrijkste dresscodes zijn: 

Avondjurken bij white tie
Dit is verreweg de meest chique dresscode waarbij je met avondjurken echt over de top mag gaan. Avondjurken zijn lang, het decolletee mag diep zijn en als je wilt mag je lange handschoenen bij de avondjurk dragen. De white tie kledingvoorschriften zie je vaak bij formele feesten en officiele gebeurtenissen en ceremonies. Eenvoud staat centraal bij echte lange avondjurken. Het zijn vaak subtiele details, zoals een bijzondere stof, een ingeweven print, een mooie draperie die zorgt voor een feestelijk en exclusief effect van de avondjurk.

avondjurken


Avondjurken bij smoking of White tie
Iets minder formeel, maar nog steeds erg chic zijn de kledingvoorschriften voor black tie. Avondjurken horen erbij, dat mag lang of kort zijn. Je mag dus een soort avondjurk kiezen waar jij je helemaal happy in voelt. Avondjurkjes mogen sexy en vrouwelijk zijn, maar de nadruk ligt niet op het decolletee. Halflange handschoenen zijn toegestaan en geven je avondjurk een extra touch. Avondjurken tijdens white tie mogen best wat uitgesproken zijn bijvoorbeeld door bijzonder materiaalgebruik of apart ontwerp.

avondjurkjeAvondkleding
Als je dit op een uitnodiging leest, dan vinden gastheer en gastvrouw het fijn als je feestelijk gekleed komt. Je kan daarbij helemaal naar eigen smaak je avondjurk uitkiezen. Alles mag: lange galajurken, korte jurken, lange jurken, zachte kleuren of juist een jurk met uitbundige print. Ook mag je high end designer kleding dragen. Jouw eigen voorkeur bepaalt de stijl van je avondjurk.


Avondjurken en cocktail
Kies je eigen smaak, ga voor uitbundig feestelijk als de dresscode cocktail is. Draag een cocktailjurk die lekker vrouwelijk is en combineer je avondjurk met sprekende accessoires. Cocktailjurken mogen best wel pittig zijn, bijvoorbeeld strapless of lekker kort. Door je avondjurkje te combineren met een opvallende ketting of sprekende hoge hakken, sla je de spijker op z'n kop en creeer je je eigen feestelijke outfit. Klik
hier om de korte jurken van DressesOnly.nl te bekijken. Klik hier voor alle zwarte avondjurken.

avondjurken