• Vóór 16 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • 3,95 euro verzendkosten
  • Gratis retourneren
  • Advies? 003113 46 87 821
trustpilot

Pretty Pastels – Prachtige Pastels

Pastel, ook in 2014 een belangrijke modetrend. Binnen deze trend zijn pastelkleuren de hoofdlijn. In 2013 lag het accent op roze, maar nu kunnen we helemaal losgaan met de pasteltinten. Om te kijken welke kleuren het beste bij jou passen, bekijk dan het gratis e-book van Dresses Only: Vind je droomjurk: Belangrijke tips die je kijk op kleding veranderen!

Trends 2014 - Pretty Pastels
(Source: http://goo.gl/IFYVJk, http://goo.gl/S2Fx58, http://goo.gl/YRnrqb, http://goo.gl/AnHgbm, http://goo.gl/6YZdxt)

Monochrome
Je kunt er natuurlijk voor kiezen om helemaal in pasteltinten gekleed te gaan. Als je monochrome gekleed gaat, dus in een kleur, is dit tevens een manier om je slanker te kleden. Een monochrome look is niet voor iedereen geschikt, zeker in het begin van het voorjaar kan het nogal heftig overkomen. Ben je pas net into pastels? Pak het dan voorzichtiger aan en ga niet meteen all the way. 

Pastel with a pop
Wil je een echte statement maken, kies dan voor een pastelkleur gecombineerd met een felle kleur. Deze combinatie was ook op de catwalks veel te zien. Felle kleuren (soms ook neon) gecombineerd met zachte pasteltonen: het zorgt voor een opvallend geheel zonder dat je echt over de top gaat. Zoek de combinatie vooral in ton sur ton. Dus bijvoorbeeld mintgroen met een hardere groentoon. 

Pastel met zwart
Pastel is ook goed te combineren met zwart. Bijvoorbeeld een pastel gekleurd jasje met een neutraal (zwart/grijs) jurkje en panty.

Pastel accessoires
Heb je niet genoeg pasteltinten in je garderobe, voeg accessoires in deze kleuren toe en je outfit is compleet!


 

Fashion, Pastel, Trend, 2014