• Vóór 16 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • 3,95 euro verzendkosten
  • Gratis retourneren
  • Advies? 003113 46 87 821
trustpilot

Gastbloggers gezocht!

jurken gastblog

Wanted: gastbloggers met een verhaal! 
Ben jij helemaal wild van jurkjes, heb je schrijftalent en zoek je een podium (bijvoorbeeld om je eigen blog, diensten of bedrijf meer bekendheid te geven)? Kun je door jouw expertise onze bezoekers inspireren of een kijkje achter de schermen geven van jouw dagelijkse leven? Of ben je bereid om ons een kijkje in jouw kast te geven en alles te vertellen over jouw favoriete kledingstukken (waaronder jurkjes natuurlijk)? In dat geval nodigen we je graag uit om bij ons te komen bloggen (vrijwillig)! De komende tijd zal onze blog zich nog nadrukkelijker gaan ontwikkelen tot inspiratiehotspot voor onze duizenden bezoekers. Aan jou de kans om deel uit te maken van deze community. 


Stuur een e-mail naar miriam@dressesonly.nl en licht in het kort toe waarom jij gastblogger bij Dresses Only wilt worden en wat jij onze lezeressen te bieden hebt. Wie weet krijg jij een plekje en sta je straks overal op onze website en social media. Je mag eenmalig een blog aanleveren, maar we staan zeker ook open voor samenwerkingen voor een langere termijn. 

Niet echt een schrijver, maar vind je het wel leuk om alles te vertellen over jouw garderobe? Laat ons je interviewen, lever een aantal mooie foto's van jezelf aan en wij maken er een mooie reportage van! Ook als je hierin interesse hebt, kan je mailen naar miriam@dressesonly.nl