• Vóór 16 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • 3,95 euro verzendkosten
  • Gratis retourneren
  • Advies? 003113 46 87 821
trustpilot

Kledij en kleedjes online kopen

kledij kleedjes

Waar koop ik mooie kledij en kleedjes online?
Op internet vindt u veel shops met kledij, kleedjes, feestkleedjes en jurken. Alleen is het niet altijd eenvoudig te bepalen welke shops met kledij betrouwbaar zijn. Hoe weet u of de kledij of kleedjes die u gevonden heeft, ook echt zo mooi zijn als wordt beloofd? Of hoe weet u dat de kledij of het feestkleedje u mooi zal staan? Er zijn verschillende manieren om mooie kledij of kleedjes en betrouwbare shops te vinden.  DressesOnly.be geeft u graag enkele tips.

Materiaal
Het is belangrijk om de beschrijving van de kledij en kleedjes goed te bestuderen. Zo ziet u direct of de kledij van mooie stoffen gemaakt is. Natuurlijk moet u ook een stof kiezen waar u zich prettig bij voelt. Feestjkleedjes bestaan vaak uit zijden of satijn. Zachte mooie feestkleedjes bevatten vaak modal, katoen of polyester. Kledij blijft langer mooi wanneer het de juiste combinatie van stoffen bevat. Ook verkleurt kledij dan minder snel. In de winter hebben kleedjes, feestkleedjes en kledij nog al eens wol in zich, dat kan gaan prikken. Gebruik wasverzachter om uw kleedjes zachter te maken.

mooie kleedjes

Ontwerp van kledij
Een kleedje of feestkleedje staat pas mooi als het echt bij uw figuur past. Natuurlijk zijn er tips en trucs om uw kledij perfect aan te passen aan uw lichaam. Hierbij enkele tips. Bent u wat voller om het middel, leid dan af door juist te kiezen voor een jurk met een mooi decolletee. Een buikje maakt u snel onzichtbaar door een jurk met plooitjes of een wikkeljurk. Bent u onzeker over uw armen, kies dan een kleedje of feestkleedje met mouwtjes. Korte jurken maakt u extra mooi en draagbaar door ze te combineren met een legging.

 kledij online kopen


Prints
Prints maken kledij extra sprekend, maar hebben ook effect op hoe u eruitziet. Kies altijd kledij, feestkleedjes of kleedjes met een print die past bij uw figuur. Vindt u zich te mager, kies dan een grotere print die de kledij en uw lichaam wat voller maakt. Of kies voor ruches en plooitjes. Wilt er juist slanker uitzien, kies dan voor rustige kledij of een verticale print, een kleiner overall printje of een v-hals ontwerp voor een kleedje. Kies een panty, laars en/of schoen in dezelfde kleur, hierdoor ontstaat een onafgebroken kleurbeeld en een slank silhouet. Natuurlijk kunt u uw kledij of kleedjes ook mooier uit laten komen met shapewear.

Merken kledij en kleedjes
Heeft u een merk gevonden dat mooie kledij of feestkleedjes maakt voor uw lichaam? Kies er dan opnieuw voor! Vaak weten Vlaamse merken heel goed hoe ze mooie kledij en kleedjes moeten maken die precies bij de Vlaamse vrouw past. Er is rekening gehouden met lengte, borstomvang, gemiddeld gewicht en lichaamsbouw. Bekijk bijvoorbeeld jurken van SuperTrash en just b. Bent u juist klein en slank, dan zul je mooie jurken vinden bij bijvoorbeeld Spaanse, Franse of Italiaanse merken. Freesoul is een voorbeeld van een Italiaans merk van DressesOnly.be, Lavand is Spaans. Klik om deze mooie feestkleedjes te bekijken.

Garantie en service
Mooie kleedjes moeten mooi blijven. Daarom is het belangrijk dat u kledij en kleedjes koopt bij een winkel waar u goede service en garantie ontvangt. Let erop dat je alleen kleedjes, feestkleedjes of kledij koopt bij online winkels die een webwinkelkeurmerk hebben en waarvan je de contactgegevens makkelijk kunt vinden. Zit er een productiefout in je jurk, dan kunnen zij voor jou de producent om een vergoeding of vervanging vragen. DressesOnly.be geeft uitgebreide garantie op jurken, zodat u zeker weet dat je altijd een goede aankoop doet. Klik hier om alle mooie jurken van DressesOnly.be te bekijken.

Mooie kleedjes voor uw figuur
Niet elke jurk past bij elk figuur. Welke kledij past bij uw figuur?

- Bent u een peer? Zorg er dan voor dat jurken die je kiest niet te strak of te pompeus zijn. U verlegt de aandacht van je heupen naar de taille door een mooi kleedje of kledij met een riem te dragen. Ook een mooi decolletee en pofmouwtjes leiden de aandacht heel eenvoudig af.

- Bent klein en smal? Dan ligt het gevaar op de loer dat u er in een kleedje te meisjesachtig uit zult zien. Kies daarom mooie jurken of feestkleedjes zonder teveel franjes en ruches en ga eerder voor klassieke eenvoud. Als u in kledij graag wat langer wilt lijken, dan kiest u voor een verticale streep of een mooie jurk met een ton sur ton vestje. Trendy hogen hakken erbij maken een kledij outfit compleet.

- Heeft u kleine borsten? U benadrukt deze als u kiest voor kledij met een hoge taille, het liefst net onder de borst. Ook kunt u uw voordeel doen met ruches of een corsage op je mooie jurk. Ben niet bang om een mooie jurk of feestkledij met een decolletee te kiezen. Met een push up beha zult u er prachtig uitzien.

- Heb je een vol figuur? Mooie kleedjes zijn voor u kleedjes die niet al te nauw aangesloten zijn, een v-hals hebben en gemaakt zijn van een soepele stof. Denk bijvoorbeeld aan een wikkeljurk, jersey jurken, jurken met voilelook. Vermijd horizontale strepen, grote, schreeuwende prints, breisels en glanzende stoffen, zeker bij feestkleedjes.