• Vóór 16 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • 3,95 euro verzendkosten
  • Gratis retourneren
  • Advies? 003113 46 87 821
trustpilot

Kleedjes en jurken in Gent

kleedjes jurken gent


 
Je zoekt een leuke shop in Gent waar je mooie kleedjes kunt kopen. Te gek, want kleedjes zijn fantastisch! Maar je wist vast al dat het echt niet nodig is om te gaan survivallen in de binnenstad van onze hoofdstad, waar parkeren een ramp is en je moet opletten dat je fiets niet verdwijnt. Ons advies: shop je jurkje niet in Amsterdam, maar bestel 'm gewoon online. Want alle voordelen van online winkelen ten opzichte van shoppen bij een gewone winkel, die zijn enorm. Wat denk je van:

Geen wachtrij bij de paskamers 
Gent, een grote syad, veel shoppers en nog meer toeristen! Killing als je net lekker op je gemak wilt rondneuzen en lekker wilt kiezen tussen alle mooie jurkjes in de warenhuizen en de kleine boetieks. En wat denk je als je wilt gaan passen: lange rij. Daar gaat je gevoel van ontspannenheid. Zou je niet veel liever op een terrasje willen chillen? 

Parkeren of je fiets plaatsen
Laten we het niet over de kosten hebben, want dat weet iedereen wel. Maar de stress als je moet gaan parkeren met al die kleine straatjes, tegenliggers en fietsers. Wat een stress! Nee, dan is online kleedjes shoppen toch echt vele malen leuker. Je weet ook nog eens zeker dat je fiets niet gestolen kan worden...  

Advies over jouw ideale kleedje
Ga je vaak naar grote modeketens als je in Gent bent? Dan weet je ook dat je daar niets hoeft te verwachten als het gaat om advies. Het is er druk en niemand heeft tijd voor je. Stylingtips? Die moet je zelf maar bij je kleedje gaan bedenken. Zoveel keuze, zoveel materialen, kleuren en dessins. Je ziet door de bomen het bos niet meer! Hoe ga je hier je droomjurk vinden? Shop online, chat, bel of mail en je krijgt professioneel en eerlijk advies. Daar heb je wat aan!

In alle rust thuis kleedjes passen
Over de rij hadden we het al gehad, maar dan nog het aan- en uitkleden in het pashok. Confronterend licht, een rij wachtenden die hoopt dat je heel snel klaar bent en niet de mogelijkheid om die jurk te matchen met je favoriete pumps en blazer. Gemiste kans! Wacht op je gemakje in je eigen huis (in Gent wellicht) tot de postbode aanbelt en pas de jurk in je eigen omgeving. Relaxter wordt het niet! 

Gratis retourneren
Een dag doorbrengen in pittoresk Gent is hartstikke gezellig. Maar wat nu als je net gekochte kleedje thuis toch tegen blijkt te vallen? Moet je helemaal terug naar de stad. Bij online kleedjes shoppen heb je dat bezwaar niet. En ben je in Gent, dan kan je optimaal genieten van de mooie architectuur en de gezellige binnenstad. Kleedjes shoppen, dat doe jij voortaan thuis!