• Vóór 16 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • 3,95 euro verzendkosten
  • Gratis retourneren
  • Advies? 003113 46 87 821
trustpilot

wat draag ik naar een bruiloftWat draag je op een bruiloft?
Te gek, je hebt een uitnodiging voor een bruiloft ontvangen. Geloof ons, bruiloften zijn de leukste feestjes die je mee kunt maken! Je viert de liefde van een stel uit je vriendengroep uit familie en dat eindigt vaak in uitbundigheid en een onvergetelijke herinnering. Op zo'n speciale dag krijgt de bruid natuurlijk alle aandacht, maar jij als gast mag natuurlijk ook je kans grijpen om te stralen. Dat doe je door een juiste outfit te dragen op deze trouwerij.  

Not done: zwart en wit 
Elke bruiloft is anders en de stijl van het bruidspaar bepaalt voor het grootste gedeelte de kleding die van jou verwacht wordt. Maar wat hun stijl ook is, naar een bruiloft draag je nooit of te nimmer wit. Dat is voorbehouden aan de bruid en er mag geen twijfel over bestaan dat zij hiermee alle aandacht verdient. Ook creme-, ivoor- of vanilletonen zijn uit den boze. In combinatie met een andere kleur in je outfit kan het wel, maar de bruid moet zonder twijfel direct te herkennen zijn!  Over zwart zijn de meningen verdeeld. Sommige bruidsparen vinden donkere kleuren allesbehalve vrolijk, terwijl andere bruiden juist houden van de klassieke statigheid van bijvoorbeeld zwart en donkerblauw. Twijfel je of je een van deze kleuren naar de bruiloft kunt dragen? Vraag het het bruidspaar of de ceremoniemeester. 

Wat draag je bij welke dresscodes
Dan zijn er natuurlijk tal van dresscodes die mede bepalen wat jij draagt naar een bruiloft. Van tenue de ville tot cocktail of black tie. Alles is mogelijk! Het staat over het algemeen altijd op de uitnodiging. Dus neem dat als leidraad.  Veel plezier, feest erop  los en draag vooral ook iets waar je je lekker in voelt!