• Vóór 16 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • 3,95 euro verzendkosten
  • Gratis retourneren
  • Advies? 003113 46 87 821
trustpilot

wat draag ik op een begrafenis

Kleding voor een begrafenis
Als je een verdrietige periode doormaakt en afscheid van iemand moet nemen, dan is kleding wel het allerlaatste waar je aan wilt denken. Maar toch rijst snel de vraag: wat draag ik op een begrafenis? 

Over het algemeen is een donkere kleur erg geschikt. Zwart, grijs of donkerblauw die doorgaans gedragen worden op een begrafenis. Natuurlijk kan het zijn dat de overledene specifieke wensen had. Niet zelden gebeurt het dat gasten op een begrafenis in het wit komen bijvoorbeeld. Wat je ook draagt naar een begrafenis, zorg er altijd voor dat je kleding ingetogen is. Niet teveel opsmuk, geen dessins of opvallende details zoals ritsjes, pailletten of andere glimmende eyecatchers. Eenvoud is belangrijk. Laat dat ook terugzien in bijvoorbeeld je jas. Combineer deze met een rustige sjaal of das. Een poncho of omslagdoek is ook gepast.

Wil jij niet teveel gedoe en snel en veilig kleding voor een begrafenis bestellen? Bekijk dan onze collectie stemmige jurken en fashion items. We wensen je heel veel sterkte! Mocht je graag advies ontvangen, aarzel dan niet om je vraag over begrafeniskleding aan onze klantenservice te stellen. We zijn je graag van dienst.